donderdag 21 november 2013

Eyebrows

Volle wenkbrauwen WAUWIEE!! Ik vind volle, dikke wenkbrauwen echt gaaf. En de laatste tijd is het echt heel hip! Dunne wenkbrauwen kunnen echt niet meer..  Dus ga vooral voor dikke wenkbrauwen. Wil je volle dikke wenkbrauwen, maar weet je niet hoe je dat voor elkaar moet krijgen? Lees dan snel verder!Als je regelmatig epileert en je wilt dikkere wenkbrauwen kun je ervoor kiezen om het te laten groeien door te stoppen met epileren. Vind je dat toch verschrikkelijk om er onverzorgd bij te lopen? Dan kun je het rijtje voor rijtje doen. Dan laat je een rijtje staan en epileer je de rest tot dat ze wat dikker zijn geworden.

Als je van je zelf dunne wenkbrauwen hebt en je wilt ze iets voller hebben dan kun je gebruik maken van knoflook. Het beste kun je dat voor het slapen gaan opsmeren, omdat het nogal stinkt. Je pakt een klein stukje knoflook, snijdt er een stukje van af en smeert het op de plekken waar jij wil dat je wenkbrauwen vol worden. Doe dit regelmatig en je zult al snel resultaat zien! Kan je echt niet tegen de geur van knoflook? Dan kun je ook nog speciale scheermesjes voor je wenkbrauwen kopen(wenkbrauwen scheermesjes) en daarmee over de plekken waar je het voller wilt hebben gaan. Let er wel op dat je jezelf niet snijdt! Haha.

Mocht het allemaal niet baten of heb je daar allemaal geen zin in en wil je wel snel opvallende en volle wenkbrauwen? Gebruik dan vooral geen wenkbrauwen potlood, maar wenkbrauwen poeder die je gewoon bij de kruidvat voor ongeveer 4 euro kunt kopen. Dat ziet er namelijk veel natuurlijker en mooier uit! Uiteraard kun je er ook gebruik van maken als je wel volle wenkbrauwen hebt, maar je ze te licht vindt. 

Hier onder nog een paar foto's.Written by Z.A.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten