zondag 8 december 2013

MEN'S FAHION CHOICE

Krijgen jullie ook altijd de raarste commentaar van jullie vriend, broer of vader van wat je nu weer aanhebt??... De meesten van jullie zullen antwoorden met ‘ja’. Laten we het nu is anders doen en hun een leuke outfit voor ons laten kiezen.Wij zijn speciaal voor jullie laatst met een vriend van ons de stad in gegaan en gevraagd of hij een van ons wilde stylen. Dit leek ons een heel leuk experiment om te doen, omdat jongens een andere kijk op mode hebben dan wij meisjes. Hij mocht zelf een winkel uitkiezen en koos voor de  winkel H&M. We hebben hem het thema ‘kerstavond’ gegeven en aan de hand daarvan heeft hij een outfit gekozen. Dit is uiteindelijk het resultaat geworden.

Hij heeft een simpel, mooi zwart jurkje gecombineerd met een mooie winterse fakefur-jas, een leuke clutch en afgemaakt met zwarte pumps.

Het was erg leuk en het heeft zoals jullie kunnen zien erg goed uitgepakt. We hebben zelfs ontdekt dat onze vriend echt een gevoel voor mode heeft!
Wat vinden jullie van de door een jongen gekozen outfit?

We hebben niet alleen hem gevraagd om een van ons te stylen, maar wij hebben met z’n drieën hem ook gestyled. Daarvoor  hebben wij de winkel ‘America Today’ gekozen. Zoals jullie hieronder kunnen zien hebben we een donker blauwe,  wit gestippelde blouse met een zwart vlinderstrikje voor hem gekozen. Daaronder een stylische bruine broek en het afgemaakt met witte all stars.Hij was eerst niet blij met onze kleding keuze voor hem, maar nadat hij het aanhad overwoog hij zelfs de outfit ook echt te kopen.

Wat vinden jullie van deze outfits?

En natuurlijk van onze nieuwe leuke idee?


2 opmerkingen:

  1. Echt leuk verzonnen om dit te doen en dat hij het ook wilde! haha. Ik had echt nooit gedacht dat een jongen die outfit uit zou kiezen. Omdat ik altijd jongens hoor zeggen dat ze die fake fur jassen maar tuttig vinden, maar waarschijnlijk verschilt dit ook per jongen. Ik vind in ieder geval de outfit wel erg leuk :).

    BeantwoordenVerwijderen