woensdag 23 oktober 2013

Shoplog | Herfst aankopen

Ein-de-lijk. Het is herfstvakantieee! Ik keek er vooral naar uit om weer uitgebreid te kunnen shoppen want de laatste keer was al weer veel te lang geleden. We konden dan ook echt niet lang meer wachten dus ben ik afgelopen dinsdag samen met Romy een dagje naar Arnhem gegaan.
Het was een hele leuke en geslaagde shopdag, daarom laat ik jullie graag in dit bericht zien wat we allemaal gekocht hebben.





Zoals je hierboven ziet zijn we bij Bershka, H&M, NewYorker en Zara geweest. Vooral bij de Bershka zag ik heel veel leuke dingen hangen dit keer!


Dit zijn de nieuwe aankopen van Romy. Niet heel veel, maar wel erg leuk. De jeans komt van de Bershka, zit perfect en past gewoon overal bij. Het gestreepte bloesje is heel cute met een strik bij de kraag, deze komt van de NewYorker.


Dit oversized vest komt ook van de NewYorker. Het heeft een mooie donkerrode herfst kleur (die je echt overal in de winkels zag hangen). Hij is heel fijn omdat hij over veel verschillende outfit's kan en zo blijf je lekker warm deze herfst en winter, echt een must zo'n vest!


Dit is Romy's nieuwe tas van de Zara. Ze gaat hem vooral als school tas gebruiken, de zoveelste al. 
Ik denk dat ze al zeker 7 schooltassen heeft gehad die allemaal lelijk zijn geworden of kapot zijn gegaan. Ik vraag me echt af of deze het langer vol gaat houden..


Zelf heb ik best wel wat gekocht, hierboven zie je al m'n nieuwe kleding.


Waar ik heeeel blij mee ben is dit rokje van de Bershka. Het is een bordeaux rode skaterskirt van een apart stofje. Hij kostte maar 15 euro!


Deze twee bloesjes zijn volgens mij heel goed te combineren met de skaterskirt.
De witte komt van Bershka en de geruite van NewYorker.


Dan deze trui van H&M. Ik had deze al in een roze kleurtje, maar wou graag een witte trui erbij hebben en deze was erg fijn dus waarom dan ook niet?!


Ook heb ik deze broek en joggingbroek van Bershka gekocht. Het roze kleurtje leek me wel een goede aanvulling voor in mijn kleding kast (:


Als laatst heb ik nog een paar kleine dingetjes gekocht. Ik ben vooral erg blij met de sieraden en de donker groene cirkelsjaal.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe spulletjes en ik heb ook al helemaal in gedachten hoe ik de dingen wil gaan combineren. We zouden het leuk vinden om te weten wat jij van onze nieuwe aankoopjes vindt, dus laat even een snelle reactie achter. 

Ik zal snel nog een bericht online zetten!
xx Alicia



3 opmerkingen:

  1. Wow, wij hebben dezelfde smaak zeg haha! Toevallig was ik woensdag in Arnhem, leuke stad he? Dat bordeaux vest kocht ik in het wit, die set met ringen ook, die witte trui heb ik al in het bordeaux en ik had dat rokje ook gepast (maar hij was helaas te kort)! Leuke items dus, haha.

    Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kleren! Nu wil ik zelf ook gaan shoppen... Jammer dat mijn vakantie alweer voorbij is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aah Dankjewel! echt leuk om die eerste reacties te lezen:)

    BeantwoordenVerwijderen