maandag 25 november 2013

Beauty | What's in my make-up bag

Vandaag geen Fashion, maar een echte beauty post. Namelijk What's in my make-up bag. Dit leek me erg leuk om aan jullie te showen. Niet alleen omdat ik dol ben op mijn make-up spulletjes maar ook op mijn make-up tas zelf (het heeft een roze strikje!!), die ik van de Primark heb.
Benieuwd wat er in zit? Lees dan verder (:




Ik ben zo blij met deze  make-up tas omdat hij zo lekker ruim is. Met een kleiner tasje ligt alles er toch weer naast wanneer ik op moet schieten. Dat kennen jullie vast wel, toch? Nou bij dit grote model kun je alles er eigenlijk gewoon in gooien, super handig!



Ik heb hier bijna al mijn make-up in zitten. Blushes, mascara, foundation, poeder en verschillende lipproducten. Het merendeel is wel van catrice, dat is toch wel mijn favoriete make-up merk. Alle producten zijn namelijk niet duur maar wanneer ik iets koop werkt het prima en voldoet het altijd aan mijn verwachtingen.


De bovenste blush is mijn favoriet. Deze is van Kiko maar volgensmij helaas niet meer te krijgen, hij komt namelijk van de Colour Explosion collectie. Het fijne van deze is dat er 2 kleuren, een highlighter en een spiegeltje in zitten.

  

Meestal gebruik ik deze BB creme van Catrice met de 'All about Matt!' poeder van Essence.

Ik ben heel erg fan van de Great Lash mascara van Maybelline, het is niet voor niets een klassieker (hij wordt al verkocht sinds 1971!). Wanneer je de kans hebt is mijn tip om je mascara in Duitsland te kopen, zo heb ik deze daar voor 3,50 gekocht terwijl hij in Nederland maar liefst 10 euro kost.



Dit is een lipcolour van Kiko. Een hele mooie kleur voor op je lippen maar meestal gebruik ik hem als een blush, wat natuurlijk ook heel goed kan.


Ik ben dol op deze kleurtjes lipgloss van Essence.

De bovenstaanden mogen echt niet ontbreken in mijn make-up tas.
Wat mag niet in jouw make-up tas ontbreken?


         



3 opmerkingen:

  1. Bij mij kan mijn mascara en eyeliner niet ontbreken. Echt een leuk artikel en die make up bag sooo cuteee
    Xxxx yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne producten heb je er in zitten!
    Bij mij kan blush niet ontbreken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke producten!
    Altijd jammer als je producten heb die bijna op zijn, maar niet meer verkrijgbaar zijn. :)

    BeantwoordenVerwijderen